Solicita oferta

Ziua 1
Atena La sosirea pe aeroportul din Atena veti fi intampinati de personalul nostru prietenos si transferati la hotel. Restul zilei la dispozie. Innoptare in Atena.

Ziua 2
Atena Tur de oras de jumatate de zi incluzand vizita la Acropolis. Restul zilei la dispozitie in Atena. Innoptare in Atena.

Ziua 3
Paros Personalul nostru ospitalier va va prelua de la hotel pentru a va duce la portul de imbarcare pe ferry-boat-ul catre insula Paros. La sosirea in portul Paros veti fi intampinati, asistati si transferati la hotel de catre personalul nostru. Restul zilei la dispozitie. Innoptare in Paros.

Ziua 4
Paros Colorat in albastru si alb si cu dealuri joase in interior, Paros ofera o viata de noapte mai intensa, cu baruri si cluburi in Parikia si Naoussa si totodata plaje bine organizate, precum Santa Maria sau New Golden Beach. Innoptare in Paros.

Ziua 5
Naxos Dupa micul dejun, veti fi transferati in port pentru imbarcarea pe ferry-boat-ul catre insula Naxos. La sosire, vi se va asigura transfer catre hotelul ales, restul zilei fiind la dispozitie pentru vizitarea insulei. Innoptare in Naxos.

Ziua 6
Naxos Naxos este mai degraba o destinatie de familie, calma, cu culori pamantii si plaje lungi si linistite, ideale pentru a va bucura de intimitate. Interiorul este presarat cu sate minunate situate pe versantii dealurilor, cu monumente interesante, un loc minunat pentru a va bucura de natura si pentru a face drumetii in jur. Innoptare in Naxos.

Ziua 7
Atena Dupa check- out, veti fi transferati in port, pentru a va imbarca pe ferry-boat-ul catre Atena. Transfer la hotel. Restul zilei la dispozitie, in Atena. Innoptare in Atena.

Ziua 8
Zbor retur Atena - Bucuresti Dupa mic dejun si check -out veti fi transferati la aeroportul din Atena pentru zborul de repatriere.


vezi mai multe

Cazare in camera Dubla
Transport Avion TAROM Bucuresti - Atena • 3 nopti cazare  in camera dubla la hotel categoria 3*/4* cu mic dejun inclus, in Atena

 • 2 nopti cazare in camera dubla la hotel categoria 3*/4* cu mic dejun inclus, in Paros

 • 2 nopti cazare in camera dubla la hotel categoria 3*/4* cu mic dejun inclus, in Naxos

 • Toate transferurile private mentionate (aeroport – hotel – aeroport / aeroport – port – hotel – aeroport)

 • Servicii de intampinare si asistenta

 • Tur de oras Atena de jumatate de zi (4 ore) cu ghid profesionist vorbitor de limba engleza

 • Bilete de ferry-boat.


Transport Avion TAROM Atena - Bucuresti

vezi mai multe


 • Taxa de intrare la Acropolis (20 EUR/persoana)

 • Mese, bauturi

 • Orice alte cheltuieli personale

 • Supliment cazare hotel 4* - 420 EUR

vezi mai multe

Circuite cu avionul din din Bucuresti catre Program vacanta vara Atena - Paros - Naxos 23 iulie, Toate locatiile, Grecia