Solicita oferta

Ziua 1
Atena La sosirea pe aeroportul din Atena veti fi intampinati de personalul nostru prietenos si transferati la hotel. Restul zilei la dispozie. Innoptare in Atena.

Ziua 2
Atena Tur de oras de jumatate de zi incluzand vizita la Acropolis. Restul zilei la dispozitie in Atena. Innoptare in Atena.

Ziua 3
Mykonos Personalul nostru ospitalier va va prelua de la hotel pentru a va duce la portul de imbarcare pe ferry-boat-ul catre insula Mykonos. La sosirea in portul Mykonos veti fi intampinati, asistati si transferatila hotel de catre personalul nostru. Restul zilei la dispozitie. Innoptare in Mykonos

Ziua 4
Mykonos Zi libera pe aceasta insula foarte populara, cu golfuri splendide pentru plaja, strazi inguste si ciudate intercalate cu case varuite in alb, cu balcoane unde poti intalni artisti si jetsetters deopotriva. Morile de vant dau un plus de nota romantica acestei minunate insule. O multime de taverne in aer liber servesc o gama larga de delicatese grecesti. Nimic nu poate diminua frumusetea peisajului, a bisericilor pitoresti si a plajelor cu nisip. Este cu adevarat o insula a Paradisului. Innoptare in Mykonos.

Ziua 5
Santorini Dupa mic dejun, se asigura transferul catre portul unde va imbarcati catre urmatoarea destinatie: insula Santorini. La sosire, veti fi transferati la hotel si veti avea ziua la dispozitie pentru vizitarea insulei. Innoptare in Santorini.

Ziua 6


Ziua 7
Atena Dupa check- out, veti fi transferati in port, pentru a va imbarca pe ferry-boat-ul catre Atena. Transfer la hotel. Restul zilei la dispozitie, in Atena. Innoptare in Atena.

Ziua 8
Transfer hotel Atena - aeroport pentru zborul retur spre Bucuresti. Dupa mic dejun si check -out veti fi transferati la aeroportul din Atena pentru zborul de repatriere.


Acest tur ne da ocazia sa petrecem un sejur de neuitat in Grecia, debutand cu o scurta vizita a capitalei - Atena , unde la fiecare pas ne lovim de mitologie, facem salturi in timp, de la titani pana la zeii din Olimp si continuand cu doua dintre cele mai frumoase insule care apartin acestei tari: Mykonos si Santorini. Mykonos este una din cele mai faimoase insule cosmopolite ale Greciei, cu dealuri presarate cu mori de vant si un superb golf care ne primeste cu bratele deschise. 
Santorini este o insula vulcanica, cu stanci multicolore care par suspendate deasupra marii si cu plaje spectaculoase, de culoare neagra.

vezi mai multe

Cazare in camera Dubla
Transport Avion TAROM Bucuresti - Atena • 3 nopti cazare  in camera dubla la hotel categoria 3*/4* cu mic dejun inclus, in Atena

 • 2 nopti cazare in camera dubla la hotel categoria 3*/4* cu mic dejun inclus, in Mykonos

 • 2 nopti cazare in camera dubla la hotel categoria 3*/4* cu mic dejun inclus, in Santorini

 • Toate transferurile private mentionate (aeroport – hotel – aeroport / aeroport – port – hotel – aeroport)

 • Servicii de intampinare si asistenta

 • Tur de oras Atena de jumatate de zi (4 ore) cu ghid profesionist vorbitor de limba engleza

 • Bilete de ferry-boat.


Transport Avion TAROM Atena - Bucuresti

vezi mai multe


 • Taxa de intrare la Acropolis (20 EUR/persoana)

 • Mese, bauturi

 • Orice alte cheltuieli personale

 • Supliment cazare hotel 4* - 330 EUR

vezi mai multe

Circuite cu avionul din din Bucuresti catre Program vacanta vara Atena-Mykonos-Santorini 23 iulie, Toate locatiile, Grecia