Solicita oferta

Program vacanta Rusalii Atena - Santorini Avion

Toate Locatiile, Grecia
de la
EUR 1650 00 EUR
2 adulti

Ziua 1
Atena La sosirea pe aeroportul din Atena veti fi intampinati de personalul nostru prietenos si transferati la hotel. Restul zilei la dispozie. Innoptare in Atena la un hotel categoria 3*.

Ziua 2
Atena Tur de oras de jumatate de zi incluzand vizita la Acropolis. Restul zilei la dispozitie in Atena. Innoptare in Atena la un hotel categoria 3*.

Ziua 3
Santorini Personalul nostru ospitalier va va prelua de la hotel pentru a va duce la portul de imbarcare pe ferry-boat-ul catre insula Santorini. La sosirea in portul Santorini veti fi intampinati, asistati si transferati la hotel de catre personalul nostru. Restul zilei la dispozitie. Innoptare in Santorini la hotel categoria 3*.

Ziua 4


Ziua 5
Santorini-Atena - Bucuresti Dupa check- out, veti fi transferati in port, pentru a va imbarca pe ferry-boat-ul catre Atena, apoi la aeroportul din Atena pentru zborul de repatriere.Acest program va da posibilitatea de a combina un scurt sejur pe insula Santorini cu vizita renumitei capitale a Greciei, Atena, care pe langa latura istorica si culturala de o imensa importanta pentru taramul grecesc si pentru Europa, ofera oaspetilor si alte atractii, cum ar fi: o gastronomie fabuloasa, o viata de noapte vibranta, agitata si pestrita, un climat cald, mediteranean, dar si experiente unice, care merita traite macar o data in viata.
Insula Santorini este o feerie in care lumina soarelui elen si albastrul hipnotizator al Marii Egee se amesteca delicat cu casele traditionale albe si domurile albastre ale bisericutelor. Un loc magic ce combina cu stil plaje spectaculoase, peisaje de vis, orase antice, restaurante extraordinare si un vulcan inca activ, ascuns in mare.

vezi mai multe

Transport Avion TAROM Bucuresti - Atena  • 2 nopti cazare  in camera dubla la hotel categoria 3*/4* cu mic dejun inclus, in Atena

  • 2 nopti cazare in camera dubla la hotel categoria 3*/4* cu mic dejun inclus, in Santorini

  • Toate transferurile private mentionate (aeroport – hotel – aeroport / aeroport – port – hotel – aeroport)

  • Servicii de intampinare si asistenta

  • Tur de oras Atena de jumatate de zi (4 ore) cu ghid profesionist vorbitor de limba engleza

  • Bilete de ferry-boat: Piraeus/Santorini, Santorini/Piraeus.


Transport Avion TAROM Atena - Bucuresti

vezi mai multe


  • Taxa de intrare la Acropolis (20 EUR/persoana)

  • Mese, bauturi

  • Orice alte cheltuieli personale

  • Supliment cazare hotel 4* - 330 EUR

vezi mai multe

Circuite cu avionul din din Bucuresti catre Program vacanta Rusalii Atena - Santorini Avion, Toate locatiile, Grecia

Lun Mar Mie Joi Vin Sam Dum
1
2
3
4
5
6
7
8
9
1650
2 Adulti
4 Nopti
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30