Solicita oferta

Ziua 1
Atena La sosirea pe aeroportul din Atena veti fi intampinati de personalul nostru prietenos si transferati la hotel. Restul zilei la dispozie. Innoptare in Atena hotel categoria 3*.

Ziua 2
Atena Tur de oras de jumatate de zi incluzand vizita la Acropolis. Restul zilei la dispozitie in Atena. Innoptare in Atena hotel categoria 3*.

Ziua 3
Mykonos Personalul nostru ospitalier va va prelua de la hotel pentru a va duce la portul de imbarcare pe ferry-boat-ul catre insula Mykonos. La sosirea in portul Mykonos veti fi intampinati, asistati si transferatila hotel de catre personalul nostru. Restul zilei la dispozitie. Innoptare in Mykonos hotel categoria 3*.

Ziua 4
Mykonos Zi libera pe aceasta insula foarte populara, cu golfuri splendide pentru plaja, strazi inguste si ciudate intercalate cu case varuite in alb, cu balcoane unde poti intalni artisti si jetsetters deopotriva. Morile de vant dau un plus de nota romantica acestei minunate insule. O multime de taverne in aer liber servesc o gama larga de delicatese grecesti. Nimic nu poate diminua frumuseeeeeea peisajului, a bisericilor pitoresti si a plajelor cu nisip. Este cu adevarat o insula a Paradisului. Innoptare in Mykonos hotel categoria 3*.

Ziua 5
Retur Mykonos-Atena - Bucuresti Dupa mic dejun si check -out veti fi transferati in port, pentru a va imbarca pe ferry-boat-ul catre Atena, apoi la aeroportul din Atena pentru zborul de repatriere.


Acest program va da posibilitatea de a combina un scurt sejur pe insula Mykonos cu vizita renumitei capitale a Greciei, Atena, care langa latura istorica si culturala de o imensa importanta pentru taramul grecesc si pentru Europa, ofera oaspetilor si alte atractii, cum ar fi: o gastronomie fabuloasa, o viata de noapte vibranta, agitata si pestrita, un climat cald, mediteranean, dar si experiente unice, care merita traite macar o data in viata.Insula Mykonos, usor accesibila cu ferry-boat din portul Pireus din Atena (94 km) este un punct de atractie pentru multi turisti datorita plajelor sale cu nisip alb, viata tumultoasa de noapte, oferta sporturilor pe apa si multe altele.

vezi mai multe

Transport Avion TAROM Bucuresti - Atena  • 2 nopti cazare in camera dubla la hotel categoria 3*/4* cu mic dejun inclus, in Atena

  • 2 nopti cazare in camera dubla la hotel categoria 3*/4* cu mic dejun inclus, in Mykonos

  • Toate transferurile private mentionate (aeroport – hotel – aeroport / aeroport – port – hotel – aeroport)

  • Servicii de intampinare si asistenta

  • Tur de oras Atena de jumatate de zi (4 ore) cu ghid profesionist vorbitor de limba engleza

  • Bilete de ferry-boat: Piraeus/Mykonos, Mykonos/Piraeus.


Transport Avion TAROM Atena - Bucuresti

vezi mai multe


  • Taxa de intrare la Acropolis (20 EUR/persoana)

  • Mese, bauturi

  • Orice alte cheltuieli personale

  • Supliment cazare hotel 4* - 330 EUR

vezi mai multe

Circuite cu avionul din din Bucuresti catre Program vacanta Rusalii Atena - Mykonos Avion, Toate locatiile, Grecia