Solicita oferta

CITY BREAK in LISABONA

Cazare si zbor din Bucuresti

 
Transportation

Dacă visezi la următoarea ta excursie în Europa, vino să descoperi Lisabona, un oraș istoric, plin de povești, unde soarele strălucește 290 de zile pe an, iar temperatura rareori scade sub 15°C.

Descoperiți Lisabona, un oraș plin de autenticitate în care vechile obiceiuri și istoria antică se amestecă cu divertismentul cultural și inovația de înaltă tehnologie.

Lisabona nu are vârstă, dar îi place compania, fiind renumită pentru ospitalitatea sa și pentru felul în care îi întâmpină pe vizitatori. 

Formular rezervare

Sunt de acord cu termenii si conditiile rezervarii

Atractii turistice in Lisabona

Belem Tower
Belem Tower
*****

Turnul Belém (Torre de Belém) a fost construit între 1514 și 1520 de către arhitectul și sculptorul portughez Francisco de Arruda. A fost clasificat ca sit al Patrimoniului Mondial UNESCO în anul 1983.

Construit pe malul de nord al râului Tajo, acest turn a fost folosit pentru apărarea orașului, iar ani mai târziu a fost transformat în far și vamă. Este situat foarte aproape de Mănăstirea Jerónimos.

Manastire Jeronimos
Manastire Jeronimos
*****

Clădirea religioasă a fost proiectată de arhitectul portughez Diogo de Boitaca pentru a comemora întoarcerea lui Vasco da Gama din India. Construcția a început la 6 ianuarie 1501 și a fost finalizată până în secolul al XVII-lea. Clădirea este predominant în stil manuelin (gotic târziu portughez).

UNESCO l-a declarat patrimoniu mondial în 1983. 

 

Piata Rossio
Piata Rossio
*****

Praça do Rossio este cea mai animată zonă din capitala Portugaliei, locul unde mulți localnici și turiști se întâlnesc. Este situată în cartierul Baixa al orașului, la capătul nordic al Ruei Augusta, foarte aproape de Piața Restauradores.

Piața și străzile din jur sunt pline cu unele dintre cele mai faimoase restaurante, baruri și magazine ale orașului.

 

Castelul Sao Jorge
Castelul Sao Jorge
*****

Castelul São Jorge (Castelo de São Jorge) este unul dintre cele mai emblematice repere ale Lisabonei. Situat pe cel mai inalt punct din Lisabona, varful dealului São Jorge, castelul iese în evidență atât ziua, cât și noaptea, când este iluminat.

O mică cetate a fost construită de vizigoți în secolul al V-lea. A fost modificată și mărită de mauri la mijlocul secolului al XI-lea, iar în timpul domniei lui Afonso I al Portugaliei (1109 – 1185), a fost modificată. Ani mai târziu a fost transformată în Palat Regal. A fost complet restaurat în 1938.

 

 

Oferte cazare

Tarif estimativ bilete de avion pe ruta Bucuresti - Lisabona - Bucuresti : 385 eur/persoana

Pachet 2 nopti cazare + zbor - de la 505 eur / persoana