Solicita oferta

OFERTE CITY BREAK in NAPOLI

Cazare si zbor avion din Bucuresti

 
Transportation

Chiar dacă ai fost în multe orașe italiene, nimic nu te pregătește pentru agitația exuberantă, colorată și uneori haotică din Napoli.

Napoli este unul dintre cele mai mari și mai captivante orașe de artă de pe Marea Mediterană. Capitală a regiunii Campania, este a treia comună ca mărime din Italia după Roma și Milano. Orașul domină Golful Napoli, extinzându-se din Peninsula Sorrentina până în zona vulcanică a Câmpurilor Flegree. Oferă o priveliște extrem de evocatoare nu numai asupra impunatorului munte Vezuvian, ci și asupra celor trei insule magnifice Capri, Ischia și Procida. 

 Pe lângă peisajul său superb, Napoli își datorează faima, mult meritată, farmecului centrului său istoric , care numără 2500 de ani de existență fascinantă și care, prin urmare, a fost adăugat pe Lista Patrimoniului Mondial UNESCO în 1995.

 

tis.

ttis.

Formular rezervare

Sunt de acord cu termenii si conditiile rezervarii

Atractii turistice in Napoli

Castel D'Ovo
Castel D'Ovo
*****

Pe un promontoriu de la capătul Via Francesco Caracciolo se află Castel Ovo din secolul al XII-lea, cel mai vechi castel din Napoli.Portul, feriboturile, golful și Muntele Vezuviu sunt vizibile si mai bine de pe meterezele sale, iar în interior se află un Muzeu de Etno-Preistorie, cu ceramică și alte artefacte din Napoli antic.

Palatul Regal Capodimonte
Palatul Regal Capodimonte
*****

Gandit initial ca o cabană de vânătoare, pentru regele Carol al III-lea, Palazzo Reale di Capodimonte, a devenit in timp reședința regală și un loc pentru rege pentru a găzdui colecția Farnese, pe care a moștenit-o. Colecția,care include portrete ale membrilor familiilor domnitoare realizate de Tizian, a stat la baza Galeriei Naționale (Galleria Nazionale), una dintre cele mai bune colecții de artă din Italia, găzduită acum aici.

Castel Nuovo
Castel Nuovo
*****

Pe partea de sud a Piazza del Municipio, Castelul Nuovo, cu cinci turnuri, cunoscut și sub numele de Maschio Angioino, a fost reședința regilor și viceregilor din Napoli.

A fost construit inițial de Carol I de Anjou în 1279-82 și a fost mărit de Alfonso I de Aragon, care a adăugat între 1453 și 1467 mărețul Arc de Triumf al Renașterii timpurii între turnuri, pentru a sărbători intrarea sa victorioasă în oraș.

Shopping pe Via San Gregorio Armeno
Shopping pe Via San Gregorio Armeno
*****

Dacă sunteți în căutarea suvenirurilor unice , figurinele Nașterii din teracotă sunt cele mai bune lucruri de cumpărat în Napoli. Dar o plimbare de-a lungul Via San Gregorio Armeno este mai mult decât o șansă de a face câteva cumpărături, este o experiență de a cunoaste viața și cultura locală.

Oferte cazare

Tarif estimativ bilete de avion pe ruta Bucuresti - Napoli - Bucuresti : 235 eur/persoana

Pachet 2 nopti cazare + zbor - de la 298 eur / persoana