Solicita oferta

OFERTE CITY BREAK in FLORENTA

Cazare si zbor avion din Bucuresti

 
Transportation

  Florența și comorile sale magnifice vă așteaptă vizita!

  Muzeele, palatele și bisericile din Florența găzduiesc unele dintre cele mai mari comori artistice din lume. Cele mai populare și importante situri din Florența includ Catedrala cu Domul Santa Maria del Fiore, Baptisteriul, Uffizi, Bargello și Accademia. Bisericile Santa Maria Novella și Santa Croce sunt veritabile galerii de artă, iar biblioteca San Lorenzo este o expoziție magnifică a geniului arhitectural al lui Michelangelo. 

 În afară de vizitarea obiectivelor turistice și a principalelor muzee și biserici, există, evident, o mulțime de alte lucruri de făcut în Florența. Puteți încerca o plimbare pe jos, pe unele dintre cele mai vechi străzi din oraș, până ajungeți la râul Arno, traversați Ponte Vecchio și experimentați „cea mai nouă” zonă a Florenței, Oltrarno. Plin de buticuri artizanale, galerii de artă și restaurante la modă - ca să nu mai vorbim de parcuri și grădini ample - va mulțumi deopotrivă vânătorii de cultură și pasionații de natură.

Petreceți o zi în Grădinile Boboli sau urcați pe deal până la biserica San Miniato al Monte pentru a experimenta o priveliște încântătoare a Florenței.Mergeti la cumpărături, mancati la restaurante grozave, încearcati toate aromele de gelato! 

 

 

 

Formular rezervare

Sunt de acord cu termenii si conditiile rezervarii

Atractii turistice in Florenta

Catedrala cu Domul Santa Maria del Fiore
Catedrala cu Domul Santa Maria del Fiore
*****

Catedrala a fost începută la sfârșitul secolului al XIII-lea de către Arnolfo di Cambio, iar cupola, care domină exteriorul, a fost adăugată în secolul al XV-lea pe un proiect al lui Filippo Brunelleschi.

Galeria Uffizi
Galeria Uffizi
*****

  Exlorati gloria capodoperelor din trecut!

Muzeul este organizat ca un lung labirint de camere cu opere de artă uimitoare expuse aproximativ în ordine cronologică de-a lungul unei clădiri renascentiste în formă de U.

Initial cladirea grandioasa aflata chiar lângă Palazzo Vecchio, sediul puterii, trebuia să găzduiască magistrații, scaunele Breslelor Florentine, un vast teatru și birouri judiciare. De aici și numele „ Uffizi” ,care înseamnă birouri în italiană.

Bazilica Santa Croce
Bazilica Santa Croce
*****

   Biserica Santa Croce, reconstruită, pentru ordinul franciscan în 1294, de Arnolfo di Cambio, este locul de înmormântare pentru cei mai renumiti si importanti oameni din Florența: Michelangelo, Rossini, Machiavelli și Galileo Galilei.Există și un memorial al lui Dante, dar sarcofagul său este gol.

Ponte Vecchio
Ponte Vecchio
*****

Simbolul etern al Florenței!

Situat de-a lungul zonei pietonale de la sud de Piazza della Repubblica spre Palazzo Pitti.

Pe Ponte Vecchio există magazine încă din secolul al XIII-lea. Inițial, au existat toate tipurile de magazine, inclusiv măcelarii și pescarii ,dar datorita faptului ca  „deșeurile industriale”  provocau un miros de nesuportat, in anul 1593, Ferdinand I a decretat ca numai aurarii și bijutierii să aibă voie să-și mentina magazinele.

Oferte cazare

Tarif estimativ bilete de avion pe ruta Bucuresti - Florenta - Bucuresti : 480 eur/persoana

Pachet 2 nopti cazare + zbor - de la 585 eur / persoana