Solicita oferta

SF TRAVEL

Adresa: Str. Candiano Popescu Nr. 41, sector 4
Nr. Reg. Com.: J40/6756/1998
CUI: RO10818970

Licenta de turism: 1320/04.03.2019
Polita de asigurare: 55525
Brevet Turism: 5551/01.10.2001
Cont Lei: RO91INGB0001008150898910
Cont Euro: RO40INGB0001008150890710
Banca: ING BANK-centrala

Tel.: +4021.312 44 55
Tel. mobil: +40741.111.078
Fax:+4021.335 05 74
E-mail: office@sftravel.ro

Cine suntem

Echipa SF TRAVEL este formată din oameni motivați și pregătiți (prin training-uri interne sau externe de specializare și comunicare) la standarde înalte pentru satisfacția clientului, consumator al produselor noastre de turism.

De-a lungul anilor, am acumulat experiență și am evoluat, oferind clienților noștri din Bucuresti dar și din restul României, consultanță de turism profesionistă.

Ce facem

Găsiți toate serviciile de turism de care aveți nevoie! Indiferent că doriți un zbor cu avionul, un city break sau un pachet charter, suntem aici să vă ghidăm și să vă găsim cele mai bune oferte din zecile de mii disponibile.

Avem peste 23 de ani experienta in domeniu, furnizori și parteneri in toata lumea, cu care lucrăm în fiecare zi, permițându-ne astfel să avem acces la toată oferta de servicii globală. Astfel, noi triem prin toate ofertele, alegem și personalizăm destinația și ți-o prezentăm.

Totodată, prin website-ul nostru, ți-am pus la dispoziție tehnologia ca să poți căuta și singur, la orice oră, ce destinații și servicii dorești.

Cum facem

Am investit în tehnologie, pentru a vă putea oferi soluții moderne de travel online, pentru a te informa despre sau pentru a cumpăra (online cu cardul) ofertele de Early Booking, Last Minute sau servicii de Zboruri, Cazare și City Break, oricând doriți, în timp real.

Însă, dincolo de tehnologia modernă, considerăm că personalul nostru aduce un aport fantastic oricărui călător, consultându-vă și oferindu-vă cele mai bune soluții și alternative, în funcție de experiențele anterioare și informațiile agenției din anul curent, sau anii trecuți.

Despre noi

SF TRAVEL s-a infiintat in anul 1998 avand drept principal obiectiv prestarea de servicii turistice variate si la standarde inalte de calitate, astfel incat relatia dintre compania noastra si clienti sa fie una bazata pe incredere si de lunga durata.

Expertiza noastra se reflecta in oferirea de experiente de calatorie care imbunatatesc viata clientilor nostri, prin largirea cunostintelor si transformarea in realitate a asteptarilor.

Suntem o companie cu o vechime de peste 23 ani in domeniu, construita pe baza unei filozofii a integritatii, inovatiei si respectului fata de client. Depasind intotdeauna asteptarile clientilor, ne-am construit o relatie dedicata si loiala cu acestia.

Serviciu personalizat, experiente de calitate, valoare completa – asta inseamna SF Travel! Indiferent de nivelul de cunostinte turistice ale clientului, SF Travel reprezinta expertul care are grija de toate detaliile calatoriei, astfel incat acesta sa nu fie preocupat decat de interactiunea cu oamenii si locurile vizitate. Pasiunea noastra pentru turism si angajamentul pentru oferirea unor servicii de calitate transforma orice calatorie cu SF Travel intr-o experienta speciala si captivanta.