Solicita oferta

Bilete de avion pentru toate companiile aeriene

 

Servicii personalizate, experiențe de calitate, valoare completă – asta înseamnă SF Travel!

         SF Travel reprezintă expertul care are grijă de toate detaliile călătoriei dumneavoastră astfel încât sa nu fiți preocupat decât de interacțiunea cu oamenii și locurile vizitate.

         Pasiunea noastră pentru călătorii și angajamentul pentru oferirea unor servicii de calitate transformă orice călătorie cu SF Travel într-o experiență specială și captivantă.

         SF Travel este agent acreditat IATA și prin urmare vă poate oferi bilete de avion atât pentru companiile aeriene membre IATA cât și pentru orice alte companii aeriene (low-cost, regionale, etc.), pe orice rută externă sau internă.

          Experiența agenților noștri de ticketing se reflectă în găsirea celor mai bune variante de călătorie din punct de vedere orar de operare, timp de conexiune și tarif, promptitudine în transmiterea ofertelor, asistență de specialitate în relația cu companiile aeriene.

           Agenţia noastră oferă clienților săi acces la programele de fidelitate – Frequent Flyer – ale companiilor aeriene, oferind astfel diverse beneficii și avantaje specifice fiecărei companii aeriene: călătorii gratuite, prioritate la îmbarcare, saloane de așteptare speciale in aeroporturi, etc.

         Valorile noastre

         Personalul SF Travel ia în considerare toate detaliile legate de călătoria dumeavoastră, cu scopul de a vă satisface cerințele și îndeplini așteptările.

         Fiecare dintre clienții noștri este tratat în mod individual, acordând atenție necesităților și cerințelor specifice.

         Prețurile comunicate au toate taxele incluse, fără costuri ascunse și surprize neplăcute.

         Compania noastră se dezvoltă continuu prin referințele pozitive ale clienților și partenerilor de afaceri.

Solicitare ofertă zbor